Lezing: Vol zakelijk zelfvertrouwen jezelf laten zien; hoe dan?

JikkieLeave a Comment

Wanneer:
16 januari 2019 @ 20:00 – 22:00
2019-01-16T20:00:00+01:00
2019-01-16T22:00:00+01:00
Waar:
't Oude Slot
Veldhoven
Kosten:
Gratis
Lezing: Vol zakelijk zelfvertrouwen jezelf laten zien; hoe dan? @ 't Oude Slot

Vol zakelijk zelfvertrouwen jezelf laten zien; hoe dan?

 

Voel je wel eens onzeker als ondernemer en heb je het gevoel dat ‘iets’ je tegenhoudt? Je bent niet de enige: maar liefst 66% van de ondernemers voelt zich onzeker op het zakelijke vlak en wil graag meer Zakelijk Zelfvertrouwen.

Want Zakelijk Zelfvertrouwen is een essentieel ingrediënt voor een goedlopend bedrijf: als jij al twijfelt, dan twijfelt de klant zeker. Hoe ga je hier mee om? Hoe krijg je meer Zakelijk Zelfvertrouwen? Leer aan de hand van praktische handvatten, wetenschappelijk onderbouwde informatie en met humor hoe je meer Zakelijk Zelfvertrouwen krijgt, waardoor je meer zichtbaar wordt en meer klanten kunt krijgen.

 

Toen Jikkie Has 7 jaar geleden voor zichzelf begon had ze maar liefst 14 belemmerende overtuigingen en 1 missie waarom het niet zou lukken. Binnen 1 jaar was zij financieel zelfstandig en sindsdien groeiende. Nu traint zij ondernemers naar meer Zakelijk Zelfvertrouwen, zodat ze met durf (weer) zichzelf laten zien. Dit doet zij aan de hand van praktische tips, wetenschappelijk onderbouwde informatie, en met de nodige humor en zelfspot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *