DolDwazeWeggeefDagen zijn ten einde

In januari 2016 deelden 7 experts hun kennis tijdens de DolDwazeWeggeefDagen. Waardevolle kennis zoals video’s, checklists, online trainingen, noem maar op! Kennis welke je direct kon toepassen.

Zij gaven hun beste tips en strategieën gratis weg waar je normaal (veel) voor moet betalen of gewoonweg niet te verkrijgen is. Niks geen teasers, maar antwoord op de grote hoe-vraag: Hoe moet ik dat doen dan?

Waarom?

Op internet is een wirwar aan informatie beschikbaar, maar hoe kom je daar wijs uit? Vaak verzanden we in alle informatie die beschikbaar is op internet.

Sleutel naar Succes

Maar al dat gegoogle en zoeken kost behoorlijk wat tijd. En tijd is het meest schaarse goed. Vandaar dat er gekozen is voor het gemak van alles onder 1 dak. Tijdelijk. Zodat je wel in actie moest komen.

Het kan zijn dat je deze DolDwazeDagen hebt gemist, maar niet getreurd!

Blijf op de hoogte

Ben jij coach, trainer, adviseur, webdesigner, social media expert, kortom iemand die met zijn expertise klanten helpt en wil jij bij de volgende edtie voor aan staan als de virtuele deuren open gaan?

Meld je dan aan door je gegevens in te vullen (rechtsboven) en krijg als eerste te horen wanneer de deuren weer open gaan!

Initiatief

De DolDwazeWeggeefDagen zijn een initiatief van Jikkie Has van Maak werk van je Merk. Jikkie heeft als missie dat er meer succesvolle vrouwelijke ondernemers bijkomen in Nederland!

Jikkie heeft voor deze experts gekozen omdat zij succesvol zijn en weten wat werkt en wat niet. Daarnaast onderschrijven deze experts allemaal de missie van meer succesvolle (vrouwelijke) ondernemers in Nederland!

De experts zijn zelfstandig ondernemers en werken samen, maar onafhankelijk, aan deze DolDwazeWeggeefDagen.

Volgende editie

Meld je aan via het inschrijfformulier en hoor als eerste wanneer de deuren weer open gaan!

Meld je aan om op de hoogte te blijven

* indicates required