Op zoek naar een inspirerend spreker?Dit is alvast wat deelnemers vinden…!

Placeholder

“Wat jij kunt bereiken in 30 minuten….”

“Wauw.. wat een geweldige presentatie!”

“De laatste workshop bij Jikkie, wauw.. wat een geweldige presentatie. Echt top! Super uitleg, leuke tools meegekregen en wat een leuke, spontane vrouw is dat! Enorm veel van opgestoken”!


Placeholder
Placeholder

“Je doet mij denken aan Brené Brown” (de kracht van kwetsbaarheid)

“Ik heb geboeid naar je geluisterd”

 

“Ik heb geboeid naar je geluisterd van het begin tot het einde. Je triggert op een fijne manier het publiek, je hebt een goede opbouw en je straalt veel rust uit, en non-verbaal is het ook erg sterk”


Placeholder

“De workshop van Jikkie was top; wat een inspirerend mens is dat!”


Bovenstaande reacties zijn slechts een greep uit de vele mooie woorden van eerdere deelnemers die deelnamen aan haar workshops en lezingen.

 

En dit is ook precies hoe Jikkie is. Met haar enthousiasmerende verhaal, het meedenken en het geven van praktische tips gaan deelnemers na een lezing of workshop weer vol energie aan de slag!

Als we samen aan de slag gaan krijg je…Inspiratie


Humor & Impact

Concrete tips & stappen


Empowering


Energie


Geen saaie powerpointpresentaties, maar met de nodige humor, zelfspot, inspirerende en praktische casussen, voorbeelden en oefeningen komen de deelnemers weer in de flow van: oooh, op deze manier kan ik het wel!

Interesse? Neem contact op!

Jikkie wil graag zo veel mogelijk mensen inspireren, daarom is er zowel een commercieel tarief voor commerciële bedrijven als wel een niet commercieel tarief voor vrouwen netwerken en ander niet commerciële organisaties.


Met vrolijke groet,