Acquisitie doen zonder angst: 4 mindsettips

4-tips-acquisitie Jikkie Has maak werk van je merkAcquisitie rillingen; wie heeft er geen last van? Ik kreeg een vraag van Sigrid hier over en zij vroeg mij het volgende:

 

Hi Jikkie,

Het blijft een hobbel om een organisatie (of individu) te bellen en het gesprek te leiden naar het praten over hun problemen en mijn oplossing daarvoor. Benaderen ze mij, dan gaat het prima, maar op mijn initiatief bellen, zelfs als ik hun naam van een warm contact heb gekregen, vind ik nog altijd lastig.

Groetjes,

Sigrid

 

Ja, wie heeft er niet last van? Acquisitie-rillingen…

Bij de gedachte dat je contact met iemand op moet nemen beginnen je handen klam te worden, je gedachtes schieten alle kanten op of lijkt je hoofd op dat moment wel leeg en geblokkeerd.

Hoe zorg je er voor dat je toch dat gesprek aan gaat, toch gaat bellen ook al vind je het super spannend?

In deze video geef ik je 4 enorm waardevolle mindset tips.

 

Welke tip neem jij mee voor jouw acquisitie? Deel het hieronder!

PS. Alleen in de maand oktober kun je GRATIS mee doen aan de 30-daagse Challenge: 5 nieuwe klanten in 30 dagen. Normaliter betaal je hier €147,- voor, maar omdat Maak werk van je Merk 5 jaar bestaat, kun je deze hele maand GRATIS instappen. Meld je hier aan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *