dec
9
wo
Inspiratiesessie Rabobank
dec 9 @ 18:30 – 19:30
dec
10
do
Inspiratiesessie Rabobank
dec 10 @ 08:30 – 09:30
Jobon: Omgaan met afwijzing en tegenslag (sessie 1 van 2)
dec 10 @ 11:00 – 12:00

Solliciteren is een pittige klus. Je doet hard je best om uit de vele brieven en gesprekken gekozen te worden maar keer op keer word je afgewezen en krijg je tegenslag te incasseren. Hoe ga je met afwijzing en de negatieve gedachtes om? Hoe houd je het vertrouwen dat het goed komt? Hoe blijf je in jezelf geloven en in je toegevoegde waarde? Wat zegt de wetenschap hierover wat je concreet kunt toepassen, waardoor je gemakkelijker omgaat met afwijzing?

Er zijn twee sessies die los van elkaar te volgen zijn; tussentijds kun je een korte ‘huiswerkopdracht’ doen. Sessie 2 vindt plaats op 17 december.om 10.00 uur. Dit webinar zal gaan over solliciteren en op gesprek gaan vol zakelijk zelfvertrouwen.

 

Drs. Jikkie Has (1979) is auteur, spreker en trainer. Ze geeft lezingen en traint mensen naar meer zakelijk zelfvertrouwen vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten met een vleugje humor en zelfspot.

Voor meer informatie ga naar www.zakelijkzelfvertrouwen.nl

dec
16
wo
Lezing Hogeschool Zuyd
dec 16 @ 13:30 – 15:00
dec
17
do
Jobon: Vol zakelijk zelfvertrouwen solliciteren en op gesprek gaan (sessie 2 van 2)
dec 17 @ 11:00 – 12:00

Vol zakelijk zelfvertrouwen solliciteren en op gesprek gaan. Wat zegt de wetenschap hierover?

Nadat we in het vorige webinar (10 dec.) hebben stil gestaan bij het omgaan met afwijzing, gaan we nu aan de slag met ‘hoe je “vol zakelijk zelfvertrouwen” solliciteert en op gesprek gaat.

Er bestaan genoeg open deuren zoals ‘je moet in jezelf geloven’. Duhhh.. Maar hoe doe je dat op momenten dat het niet lukt? Ook word er vaak gezegd: je moet visualiseren dat je je droombaan al hebt. Maar hoe doe je dat op momenten dat je niet in jezelf gelooft of gelooft dat het goedkomt? Hoe blijf je dan toch in jezelf geloven en blijf je in actie komen? Welke rol speelt (zakelijk) zelfvertrouwen hier in? Wat zegt de wetenschap over (zelf-)vertrouwen?

Krijg tijdens dit webinar concrete handvatten aangereikt vanuit de wetenschap en leer hoe je jezelf snel weer in de juiste richting zet. Want als jij niet in jezelf gelooft, doet een potentiele werkgever het ook niet…

drs. Jikkie Has (1979) is auteur, spreker en trainer. Ze geeft lezingen en traint mensen naar meer zakelijk zelfvertrouwen vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten met een vleugje humor en zelfspot. Voor meer informatie ga naar www.zakelijkzelfvertrouwen.nl

jan
18
ma
Lezing Zakelijk Zelfvertrouwen (Entrefemme) @ Houten
jan 18 @ 18:00 – 20:00
apr
7
wo
Lezing Zakelijk Zelfvertrouwen (Maastricht) @ Maastricht
apr 7 hele dag