mrt
10
di
Workshop: Vol Zakelijk Zelfvertrouwen uit je comfortzone stappen @ Stralend040
mrt 10 @ 19:30 – 21:30
Workshop: Vol Zakelijk Zelfvertrouwen uit je comfortzone stappen @ Stralend040

Met veel plezier geeft drs. Jikkie Has, spreker en auteur van Zakelijk Zelfvertrouwen, in samenwerking met Stralend040 deze praktische workshop.

Gedurende 2 uur gaan we op basis van wetenschappelijke inzichten bouwen aan je zakelijk zelfvertrouwen. Je gaat zelf aan de slag met jouw vragen en situaties en word je uitgedaagd uit je comfortzone te komen.
Na deze workshop precies weet wat je op dit moment tegenhoudt en hoe je weer vol zelfvertrouwen in actie komt richting de buitenwereld.

Als jij niet in jezelf gelooft, doet een ander het ook niet!

Wat ga je leren?

Uit welke 2 praktische elementen zelfvertrouwen bestaat
Op welke manieren jij je op dit moment klein houdt
Wat er daadwerkelijk aan de hand is, waardoor je niet in actie komt
Hoe je hierheen door heen breekt
Praktische tools en tips vanuit de wetenschap waardoor je gemakkelijker in actie komt en aan de slag gaat met bijvoorbeeld acquisitie en zichtbaar worden
Hoe je uit jouw specifieke situatie komt

Deelname kost slechts €17,50 excl.btw. Je geeft je op door een email te sturen naar info@stralend040.nl

mrt
13
vr
Workshop: Met zakelijk zelfvertrouwen meer klanten krijgen @ Massage Vak Beurs
mrt 13 @ 15:55 – 16:45
Workshop: Met zakelijk zelfvertrouwen meer klanten krijgen @ Massage Vak Beurs

Veel ondernemers zijn goed in hun vak en werken knetterhard in hun praktijk, maar hebben toch niet het gewenste resultaat en het aantal klanten wat ze zo graag willen. De kloof tussen hard werken en resultaat is iets wat dan ook veel ondernemers herkennen.

Veel startende ondernemers zijn dan ook vooral gericht op het verdiepen van hun vakkennis; nog meer kennis op doen in de hoop op meer klanten. Of hopen ze door harder werken gezien te worden en meer klanten te krijgen…
Wat er vaak ontbreekt, is het Zakelijke Zelfvertrouwen. Want als jij niet in jezelf gelooft, doet een potentiele klant het ook niet.

Hoe zou het voelen als je met Zakelijk Zelfvertrouwen een goedlopende praktijk hebt, waarbij klanten voor jou kiezen in plaats van de laagste prijs of dat het vergoedt wordt? Zonder geworstel en waarbij je precies weet welke stappen je moet zetten?

Wil jij weten hóe je dit doet? Kom dan naar deze praktische en no-nonsense workshop en krijg concrete tips en handvatten hoe jij óók met Zakelijk Zelfvertrouwen meer klanten kunt krijgen! Als businesscoach en wetenschapper geeft zij concrete tips en wetenschappelijk onderbouwde praktische handvatten. En dat met de nodige humor en zelfspot.

Drs. Jikkie Has is niet van de fraaie praatjes en gouden bergen; er is namelijk geen short cut naar succes. Haar doel is om je met hele praktische tools te helpen naar meer Zakelijk Zelfvertrouwen en daarmee óók succesvol durven te zijn.

Uiteraard is de workshop interactief, inclusief een ervaringsoefening en ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Tijdsindeling:
5 minuten introductie + wat ga je vandaag leren
15 minuten: Wat is Zakelijk Zelfvertrouwen + hoe krijg je er meer van?
20 minuten: De 5 succesfactoren naar meer Zakelijk Zelfvertrouwen en meer klanten
10 minuten: Welke succesfactoren ga jij oppakken? + afronding

apr
3
vr
Boeklancering ‘Zakelijk Zelfvertrouwen- Durf succesvol te zijn’
apr 3 hele dag
Boeklancering 'Zakelijk Zelfvertrouwen- Durf succesvol te zijn'

Meer informatie volgt nog.