Heb jij ook last van informatie-obesitas?

Jikkie Has - Maak werk van je MerkIk weet dat ik vandaag een gevaarlijk onderwerp aan ga snijden. Het zou zo maar kunnen dat ik straks geen lijst meer overhoudt….;)  

 

Maar iemand moet het doen, dus dan doe ik het maar 😉

 

Vertel Jikkie!

 

Wat ik zie is dat enorm veel ondernemers onbewust last hebben van informatie-obesitas. Informatie-wattus?

 

Informatie-obesitas.

 

Je wordt tegenwoordig overspoelt met allerlei informatie, zeker als je ondernemer bent. Voor je het weet is de dag weer voorbij door Challenges, e-mails, surfen op internet, het volgen van het laatste nieuws, het lezen van je tijdlijn op Facebook, Twitter, LinkedIn, noem maar op.

 

En daarmee krijg je informatie-obesitas. Overmatige opeenstapeling van kennis en informatie. Je hebt in die mate veel informatie (waar je nog wat mee moet doen), dat je niet meer weet waar je moet gaan beginnen.

 

De hoeveelheid informatie die je tot je neemt, overstijgt de hoeveelheid die informatie die nodig is om te gaan DOEN, om in actie te komen!

 

Het geeft je uiteindelijk een onverzadigd gevoel dat je nog niet alles weet. Wellicht voel je je tijdelijk even slim en denk je: dat moet ik gaan doen! Maar uiteindelijk geeft het vooral een gevoel ‘dat je nog zoveel moet’.

 

“Op korte termijn geeft al die informatie een goed gevoel, op lange termijn voelt het als een last waarbij je nog zoveel moet”

 

En daarmee verlies je het overzicht. Want informatie is leuk, maar uiteindelijk gaat het om het DOEN. Zeker als je ondernemer bent. 

 

En daar help ik je vandaag bij met een leuk filmpje wat ik speciaal voor je heb opgenomen. Zodat het gemakkelijk te verteren is en je snel kunt gaan DOEN!

In dit korte filmpje hieronder geef ik je een praktische tip hoe je afkomt van deze informatie-obesitas.

 

Want je hoeft er niet mee te stoppen, zolang je weet hoe je hier slim mee om gaat. 

 

 

Deel hieronder: Heb jij ook last van informatie-obesitas? Op welke manier uit zich dat bij jou? En wat ga jij DOEN of wat is jouw tip om meer in beweging te komen en je informatie-overgewicht kwijt te raken?

 

Word het hoog tijd voor jou om te gaan DOEN? Vraag dan een gratis DURF & DOEN-sessie aan t.w.v. € 147,-. Meld je hier aan! 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *