Het is spannend én je doet het…!

Het is spannend en je doet het. DURF & DOEN Maak werk van je Merk mindsetTijdens mijn event zie ik haar worstelen: aan de ene kant haar ambitie en droom, aan de andere kant de onzekerheid met betrekking tot haar eigen bedrijf, en het ontbreken van een plan hiervoor.

Zo heeft ze een enorme passie voor thee, maar is ze er niet van overtuigd dat anderen haar passie delen. Zeker niet met de ervaringen die ze eerder heeft gehad; geen aanmeldingen voor workshops, mensen die het te duur vonden en nog minder wilden betalen.

Ze denkt: “Wie zit er nou op mij te wachten, is het wel goed genoeg? Wie wil er nou voor thee betalen? Wie zit er nou eigenlijk op mij te wachten? Wat zullen ze denken, daar komt ze weer aan met haar thee”.

Tijdens het event komt ze deelnemers tegen die ze bij het vorige event ook heeft gesproken én die wel de stap naar DURF&DOEN hebben gezet én ze ziet de resultaten die het hen heeft opgeleverd!

Dat wil zij ook!

Ze baalt: “was ik maar eerder in gestapt, had ik maar eerder de sprong gewaagd”.

En ook al vind het ze weer enorm spannend er vol voor te gaan… Ze doet het…!

Want ook al heb je een droom; met dromen en hopen dat het goed komt, kom je er niet. En met ‘proberen’ kom je er ook niet. Want het gaat niet om proberen; het gaat om DOEN, ook al mis je de DURF, gewoon omdat je niet anders kunt.

Achteraf zegt ze: “Als ik door was blijven gaan op mijn oude manier, dan was ik blijven tobben en was het maar de vraag of ik nu nog een bedrijf zou hebben; het was veel te veel los zand. Ik ben an sich best een DOEN-er, maar op zakelijk gebied was ik niet zo’n DOEN-er omdat er drempels lagen. Ik wilde het wel anders gaan doen, maar lagen er teveel drempels om daadwerkelijk te gaan DOEN”.

Maar er volledig voor gaan, kan enorm spannend zijn. Dat vond Brigitte ook… En toch ging ze er voor…!

Ze staat nu stevig met haar business: “Door DOEN! heb ik nu veel meer structuur, heb ik daadwerkelijk de stappen gezet. Ik neem mijzelf nu serieus als ondernemer en mijn mindset over geld is veranderd. Ik ben nu veel zelfverzekerder op zakelijk vlak, en ik stap gemakkelijker op potentiële klanten af”.

“Ik ben onwijs blij dat ik ben gaan DOEN!”

Het gaat zelfs nog verder: “Ik heb nu zelfs stappen gezet om mijn eigen locatie binnen handbereik te krijgen. Eerst zou ik dat niet durven, nu is het haalbaar, met dank aan het dit programma! Mijn droom begint steeds meer vorm te krijgen….!

Yes lady, there you go!

Wanneer vond jij iets spannend en besloot je het tóch te doen? Deel het hieronder!

PS. Wil jij ook méér DURF & DOEN? Stap dan in het 9 maandenprogramma DURF&DOEN. Voor meer informatie en aanmelden; klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *