Klanten krijgen…Hoe moet ik het doen dan?

Hoe krijg ik klantenHoe moet ik het doen dan? Is dit ook een vraag die je bij ieder nieuw idee of leuk plan hebt?

Je wílt het wel, maar je weet zo even geen antwoord te geven op “Hoe moet ik het doen dan?”

 

En omdat we dat antwoord niet volledig krijgen, gaan we maar niet beginnen.

Hoe kom je hier uit? Hoe kom je dan toch in actie? Je blijft steken op deze vraag, omdat het de verkeerde vraag is.

Vaak stel je jezelf deze vraag veel te vroeg. Wat is dan WEL de juiste vraag? Ik zal het je vertellen. In onderstaande video vertel ik je hoe langs deze vraag komt, en welke 2 vragen veel slimmer zijn om jezelf te stellen. waar wil je naar toe, antwoord op de hoe-vraag komt wel. Eerst je doel bepalen, dan stap voor stap gaan kijken. Wat is de eerste stap die hier in kunt zetten? Je hoeft niet eens een gedetailleerde jaarplanning te hebben

Hoe eet je een olifant: slide by slide

 

 

Ik vind het heel tof om iets van je te horen als je deze video hebt bekeken!

Val jij ook in de valkuil van die lastige HOE-vraag? En wat is nu één kleine stap die jij nu gaat zetten? Wat ga je DOEN? Laat je reactie hier achter! Jouw verhaal is weer inspiratie voor veel andere ondernemers.

 

P.S. Wil je gelijk aan de slag? Wil je DOEN? Kijk dan eens naar mijn programma DOEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *