Jikkie Has – Voor avontuurlijke ondernemers die méér willen!

Ik help ondernemers het avontuur aan te gaan naar meer klanten & meer onderscheidend vermogen met datgene wat ze het liefste DOEN!

Hoe zou het zijn als jij… abseilen-euromast

  • Invulling kunt geven aan jouw dromen en ambities als vrouwelijk ondernemer
  • Potentiële klanten jou weten te vinden en met jóu willen werken
  • Gemakkelijk meer klanten binnen haalt
  • Prijzen vraagt die jij waard bent
  • Geen uurtje-factuurtje meer hoeft te werken
  • Met jouw business een rolmodel bent

Oftewel, hoe zou het zijn als jij een succesvol bedrijf zou hebben!

Dit is mogelijk, ook voor jou! Je zult er wel iets voor moeten doen… Voor een succesvol bedrijf is het noodzakelijk dat…

  • Je uniek bent in jouw soort
  • Je toegevoegde waarde hebt voor jouw doelgroep
  • Een helder actieplan hebben over hoe je structureel meer klanten krijgt
  • Een duidelijk antwoord hebben op ‘hoe’ je dit kunt bereiken

Oftewel je moet je moet heel goed weten wat jouw onderscheidende vermogen is en wie jouw klanten zijn en welke problemen jij voor hen op kan lossen.

En weet je, dit kun je leren, ook jij! En dat is leuker en gemakkelijker dan je verwacht. Maar… je moet het wel doen natuurlijk!

Hoe? Ik laat het je zien! Hier op ‘Maak werk van je Merk’. En je kunt instappen waar je wilt: je allereerste stapje met je aanmelding voor mijn gratis e-zine boordevol praktische tips (psst… heb je je al ingeschreven?). Wees gerust, je kunt je altijd afmelden.

Over mij

Om mij heen zie ik steeds meer het verlangen datgene te doen waar je passie ligt. Zelfstandig ondernemer worden is een mogelijke optie. Maar wat ik ook veel zie in mijn omgeving is dat veel ondernemers worstelen met het vinden van voldoende klanten. En met de toenemende concurrentie wordt het er niet gemakkelijker op. Hierdoor pakken ze vaak alles maar aan, om toch maar genoeg klanten en inkomen te krijgen. Het kan dus ook anders….

En besef: ook ik heb geworsteld met mijn onderscheidende vermogen. In de loop van de jaren heb ik mijzelf door vallen en opstaan mijn succesvolle stappensysteem ontworpen over hoe je een succesvol bedrijf opzet met meer onderscheidend vermogen.  Zo heb ik opleidingen gevolgd op het vlak van marketing (NIMA-B niveau), dienstenmarketing, business coaching en NLP.

Met dit alles inspireer en ga ik met vrouwelijke ondernemers aan de slag een succesvol bedrijf te realiseren met meer onderscheidend vermogen!

Kom, het is niet eng, zet je met mij de eerste stappen? De allereerste stap is een hele kleine en het is gemakkelijk dit te doen! Schrijf je in voor de e e-zine ‘Maak werk van je Merk’ boordevol tips & tricks? Het kost je niets en je kunt je altijd weer afmelden.

 

Warme groet,

 

 

Jikkie Has - Maak werk van je Merk

Neem contact op met Jikkie Has