Stel je vraag

Jikkie Has doelen Maak werk van je MerkLeuk dat je mijn blogs leest! Fijn dat ik je op deze manier kan en mag inspireren!

Ik kan je nog heel veel geven, maar wat wil jij precies weten? Wat wil jij weten over je niche, het voeren van verkoopgesprekken, belemmerende overtuigingen of het ondernemerschap waar jij graag antwoord op wilt krijgen?

Wat vind jij lastig, waar wil je graag mijn advies over hebben?

Laat mij hieronder weten wat jouw vraag is, en ik zal jouw vervolgens jouw vraag in een video beantwoorden, zodat jij sneller kunt groeien en een business te bouwen met datgene wat je het liefste doet!

Stel je vraag hieronder; ik kijk er naar uit je vraag te beantwoorden! 

8 Comments on “Stel je vraag”

 1. Hey Jikkie! Ik worstel met naar mensen toe te stappen en ze proberen te overhalen om mijn dienst, inbraakbeveiligings materiaal verkopen, hang en sluitwerk o,a. Ik heb een website, gratis ebook, maar ben nog niet begonnen met facebook marketing. Maar ondertussen wil ik wel dat er geld binnenkomt en dat kan met naar mensen of bedrijven toe te stappen, en daar wringt nu het schoentje…

 2. Hey Jikkie, ik heb een webshop met sportkleding onlangs geopend. Nu komen er bestelling binnen van vrienden en kennissen uit ons eigen netwerk maar allemaal via privéberichten. Ze willen toch graag contact met je, dat is prima. Hoe moet ik marketing technisch denken om een groter publiek te bereiken? (via netwerk gaat nu organisch en dat zal zeker groeien dus ik kan ook geduld hebben) maar wellicht kan jij mij ‘out of the box’ halen…

 3. Beste Jikkie en allemaal, ik worstel met wel/niet goed genoeg zijn in mijn vak en dit vast houden. Als ik een leuke vacature of klus zie ben ik eerst heel enthousiast om vervolgens bij het reageren te gaan twijfelen. Hierdoor krijg ik niet op papier wat ik bedoel of kan brengen. Ik wil dit middels structuur en concrete acties, keuzes aanpakken. Wie herkent dit en heeft een tip?

  Ter kennisname ik neem mijn doelen mee, ga morgen een week naar Berlijn op vakantie!

  Ik volg de opdrachten via de mail en iPad en blijf 3x 30 min per dag aan mijn doelen werken.
  De afgelopen week ben ik half aan het werk, half vakantie en heb ik voor mijn gevoel te weinig aandacht en tijd voor mijn zoon en mijzelf en dit voelt erg onrustig. Ik moet het echt plannen en afbakenen, ook kan ik het solliciteren/acties’ niet los laten want er zit een deadline op en ik heb moeite om dingen concreet en behapbaar te maken, wil te veel tegelijk en kies niet. Dus stel ik uit of doe het niet en moet er op het laatste moment van alles gebeuren?

  Actie toegeven en loslaten; ik mag en kan werk en prive combineren, keuzes maken, rust nemen en milder zijn naar mijzelf!
  Aan deze actie heb ik de komende week mijn handen vol ben ik bang!

  Groet en tot horens,

  Irma

 4. Ik heb een geweldige workshop ontworpen maar hoe kan ik er nu voor zorgen dat die ook daadwerkelijk vol komt. Hoe breng je het aan de man of vrouw 🙂

 5. Hi Jikkie en anderen,
  Herkenbare issues. Voor mij blijft het een hobbel om een organisatie (of individu) te bellen en het gesprek te leiden naar het praten over hun problemen en mijn oplossing daarvoor. Benaderen ze mij, dan gaat het prima, maar op mijn initiatief bellen, zelfs als ik hun naam van een warm contact heb gekregen, vind ik nog altijd lastig.
  Groetjes,
  Sigrid van der Laan

 6. Hoi Jikkie,
  Op dit moment worstel ik met de vraag wat het juiste moment is om een merknaam voor een product te registreren en hoe je dit doet als je met meerdere partijen aan het product werkt. Waar moet ik rekening mee houden als ik op basis van voortschrijdend inzicht een merknaam wijzig die ik wel al gelanceerd hebt voor een tryout van mijn product maar nog niet geregistreerd heb?

 7. Beste Jikkie en collega’s, Welke mensen vormen mijn doelgroep en hoe bereik ik hen?
  Ik ben masseuse en heb VEEL belangstelling en ervaring met moestuinieren

  1. Ha Petra,

   Dank voor je vraag! Je bent net lid geworden van Doorpakken (www.maakwerkvanjemerk.nl/doorpakken); zet je vraag in daar in de community en dan ga ik hem voor je beantwoorden! Je vindt de community hier: http://community.maakwerkvanjemerk.nl/ De inloggegevens heb je ontvangen in je inbox! Tot gauw Petra!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *