Waarom in jezelf investeren de beste investering is

Ik zie veel ondernemers die hun bedrijf naar een hoger plan willen tillen, maar die op een bepaald moment hier in vastlopen. De basis hebben ze al een aantal jaren: een aantal klanten, een mooie website, hippe visitekaartjes et cetera.

Vaak kabbelt dit een tijd door, totdat ze bemerken dat ze op een bepaald niveau blijven hangen. Ze werken zich een slag in de rondte, maar het resultaat is er niet naar… hoe kom je hier uit?

Want als je te lang in dit stadium blijft hangen, gaat dit behoorlijk aan je zelfvertrouwen knagen. Ze vragen zich af: ben ik wel goed genoeg, zitten klanten wel te wachten op mijn diensten? Moet ik (weer) op zoek naar een baan?

Het is dus belangrijk dat je dit probleem snel aanpakt! Zolang je niet leert hoe je je bedrijf naar een hoger plan tilt, zolang je niet leert hoe je aan meer klanten komt, is je bedrijf ten dode opgeschreven.

Maar dit is niet wat ze willen! Wat ze willen is met hun passie klanten helpen, financieel onafhankelijk zijn, een goedlopend bedrijf!

Hoe kom je in beweging, hoe kom je uit die comfortzone? Je kunt blijven worstelen, maar als je blijft doen wat je altijd, krijg je wat je altijd kreeg…

Om snelheid te maken, vooruit te komen is het van essentieel belang dat je een goede coach hebt. En een coach kan je ook helpen als je geen probleem hebt, maar omdat je vooruit wilt!

Hieronder geef ik je 10 redenen waarom een coach onmisbaar is bij het realiseren van een bloeiend bedrijf:

1.Je dit meer klanten en meer omzet gaat geven

2.Je uitdaagt uit je comfortzone te komen en je hier comfortabel bij te voelen

3.Je helpt te focussen op jouw gouden doel

4.Omdat daarmee het potentieel in jou aangewakkerd wordt

5.Omdat je hierdoor nieuwe ervaringen krijgt

6.Je die verandering in je omgeving te worden die je graag wilt zijn

7.Hierdoor hogere tarieven durven te vragen 

8.Het aantal klanten te krijgen dat je zo graag wilt

9.Blinde vlekken laten zien en als wel welke stappen je nog kunt zetten

10.Je bedrijf naar een hoger plan te tillen

Kortom, een coach levert je meer geld op! En het levert je nog veel meer op!

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling heeft een positief effect op alles: je relaties, je gezin, sport, vriendschappen; noem maar op!

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling maakt je gelukkiger en succesvoller. Je neemt controle over jezelf in plaats van dat je geleid wordt door anderen. Hiermee realiseer je die zaken die voor jou echt belangrijk zijn.

De beste investering is niet die in materiele zaken zoals stenen of aandelen, niet in inhoudelijke kennis. De beste investering is die in je persoonlijke ontwikkeling. Vertrouw niet langer op anderen, op dat het wel goed gaat komen; je bent zelf verantwoordelijk voor het leven dat je leidt!

Degenen die dat goed doorhebben zijn topsporters en topmanagers. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 80% van de topmanagers een coach heeft? Waarom? Omdat zij door hebben dat het niet vanzelfsprekend is om een goede leider te zijn!

En ook topsporters hebben een (en sommigen zelfs meerdere!) coaches. En niet omdat ze een probleem hebben, maar omdat ze vooruit willen!

Ook voor jou is dit mogelijk! Ook jij kunt je business naar een hoger plan tillen! Je hoeft niet eerst zelf het wiel uit te vinden! Waarom worstelen als het ook gemakkelijker kan?

In welke fase je ook zit: een coach helpt je vooruit. Investeer in jezelf; je bent het waard! 

One Comment on “Waarom in jezelf investeren de beste investering is”

  1. Ik denk dat dat je als ondernemer moet denken aan enquêtes afnemen, feedback bij de klanten vragen, marktonderzoek doen etc…. Het is maar wat ik denk. Ik ben zelf geen ondernemer, maar heb tal van mensen in de familie die dat zijn. Ik ga liever rustig vanuit mijn luie stoel investeren in een goed product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *