Ik kan wel vertellen hoe goed mijn programma’s zijn, maar waarom niet klanten zelf aan het woord laten hoe zij mijn programma’s ervaren?

Wil je zelf een keer een vrijblijvend gesprek met mij om jouw situatie te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend hier het formulier even in, dan spreek ik je gauw!

Wat klanten zeggen over ‘DOEN’

“Durf gewoon hulp te vragen!”

“Ik weet nu precies wat ik moet doen om aan klanten te komen”

 

Marieke Sillevis-Smitt“Voordat ik bij Jikkie kwam was ik al een jaar bezig om mijn coaching praktijk Onverwacht Opgewekt van de grond te krijgen, maar ik was daar totaal niet in geslaagd. Ik had geen idee hoe en waar ik moest beginnen om klanten te krijgen, terwijl ik dit wel heel graag wilde!

Daarop heb ik besloten het Programma bij Jikkie te volgen. Het programma gaf mij direct toepasbare kennis, en leerde mij nadenken over de doelgroep en het resultaat van mijn diensten, in plaats van over het proces en mijn methode.

Door het programma weet ik nu precies wat ik moet doen om klanten te krijgen en mijn diensten aan de man/vrouw te brengen.
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en kan nu precies vertellen wat ik doe en welke resultaten ik bied. Ik heb gemotiveerde klanten en krijg veel voldoening van het werken met hen. Daarnaast heb ik nu een inkomen dat vertrouwen geeft voor de toekomst!

Had ik dit programma niet gevolgd dan was mijn onderneming een hobby gebleven en zou ik minder impact hebben gehad. Mijn praktijk zou niet of slechts tergend langzaam tot bloei zijn gekomen. Ik zou veel minder (of geen!) klanten hebben, minder inkomen, maar vooral ook minder zin van mijn leven gehad hebben!

Of het de investering waard was? Zeker! Jikkie is een zeer gemotiveerde, kundige en duidelijke business coach, die je met vaste hand verder helpt met het ontwikkelen van je bedrijf.

Ik wil dan ook tegen iedereen die met hetzelfde probleem zit zeggen: “Meteen bellen! Het is de investering zeker waard!”

Marieke Sillevis Smitt – www.onverwachtopgewekt.nl
“Niet DOEN = not done”Quote klant -

“Ik heb nu helder hoe ik mijn zaak vorm moet geven”

 

Anne Geertje Woutersen“Ik was al tijden zoekende naar hoe ik van mijn “bedrijfje” een bedrijf kon gaan maken. Ik had verschillende pogingen gedaan om naamsbekendheid te krijgen maar ik dartelde rond als een kip zonder kop.

Ik was op een punt beland van “now or never”. Toen kwam Jikkie op mijn pad. Na een gesprek kreeg ik een blij gevoel omdat het mogelijk ging gebeuren: ik zou van mijn “bedrijfje” een bedrijf maken!

Het traject wat ik samen met Jikkie ben gaan doorlopen heeft mij geholpen te focussen. In plaats van met 101 dingen een beetje bezig te zijn ben ik gaan werken aan mijn specialisme.

Daarnaast heeft Jikkie mij geholpen een aantal irrationele overtuigingen de wereld uit te helpen. Zo had ik steeds de overtuiging dat ik er “nog niet klaar” voor was. Door haar ben ik uit mijn veilige comfortzone gestapt.

Als ik niet in mijzelf geïnvesteerd had dan zouden de cliënten druppelsgewijs binnen blijven komen en mijn bedrijf zou een “bedrijfje” zijn gebleven.

Ik heb nu helder hoe ik mijn zaak vorm moet geven. Ik ben Jikkie speciaal dankbaar dat ze zo overtuigd is geweest van mijn mogelijkheden!

Ze is zeer respectvol terwijl ze mij confronteert met waar ik (niet) mee bezig ben. Ook kan ze orde scheppen in mijn chaos.

Of het de investering waard was? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Ik zou dan ook willen zeggen: mocht jij ook ergens tegen aanlopen, ga naar Jikkie 😉

Anne-Geertje Woutersen,  Psychologenpraktijk In Balans

Wil jij graag óók van een bedrijfje naar BEDRIJF gaan?

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om je aan te melden voor 'DOEN'?

Ja, ik ga er voor!

Wat klanten zeggen over programma ‘DURF’

“Ik ben zóó blij dat ik de sprong heb gewaagd!”

 

“Het is spannend én je doet het!”Jikkie Has

Ben jij degene die zichzelf tegenhoudt om te groeien met je bedrijf?

DURF is hét programma wat jou helpt je belemmerende overtuigingen te verslaan! Klik op onderstaande button voor meer informatie over DURF en om je aan te melden!

Dát is wat ik nodig heb!

Wat klanten zeggen over de 2-daagse events

[Youtube_Channel_Gallery feed=”playlist” user=”PLA03XMNb_FHRkEXM8ohA79mp5zjEYB5JY” key=”AIzaSyBkMBtD_m-i3kt9nvsp4s4CMsjRVmKJcno” maxitems=”3″ title_tag=”h6″ thumb_pagination=”0″ thumb_columns_tablets=”3″ title=”1″ player=”2″ link=”0″ promotion=”0″]

Kom ook 2 dagen sleutelen aan je bedrijf!

Kom eens heel voordelig proeven en doe mee aan mijn 2-daagse event. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik op onderstaande button.

Vertel me meer!

Wat klanten zeggen over de 30-daagse Challenge

“Ik heb in 3 maanden tijd mijn jaaromzet gehaald”! 

 

“Door mee te doen heb ik nu zelfs LOL in marketing en de eerste nieuwe klanten zijn binnen!”

Wil jij ook 5 nieuwe klanten in 30 dagen?

Meld je dan aan & doe mee aan de 30-daagse Challenge! Ook als je net bent begonnen of nog geen grote lijst hebt kun je met dit programma 5 nieuwe klanten krijgen in 30 dagen!

Ja, dat wil ik!

Wat ga jij nu DOEN?

Vind je het lastig te bepalen welk programma het beste bij je past? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we samen kunnen onderzoeken wat jouw NEXT step is!

Vul dit formulier in en dan spreek ik je gauw!

  Je voor- & achternaam (verplicht)

  Je beste e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

   

  Met warme groet,

  Jikkie Has - Maak werk van je Merk