Weet jij precies hoe je aan meer klanten komt?

Jikkie Has Maak werk van je MerkZo’n 84% van de ondernemers heeft geen (exact) idee hoe ze aan meer klanten komen.

 

Vaak hebben we geen idee hoe je aan meer klanten kunt komen. Of heb je wel een idee, maar weet je niet zeker of het wel de juiste manier is. .

 

En dit kan je behoorlijk onzeker maken. Je wilt zo graag, en je probeert van alles, maar doe je het wel goed?  

 

Omdat we het vaak niet precies weten proberen we van alles. Óf doe je juist niets. Verlies je jezelf in technieken en middelen, zoals het geven van webinars, maken van online producten, een goed vindbare website, noem maar op.

 

Hierdoor doe je vaak iets hapsnap, of pak je niet door. Je probeert het echt wel, maar je laat het al weer snel los, want dit werkt niet (voor mij).  

 

Ook kan het zijn dat je niets doet, want je hebt geen ídee waar je moet gaan beginnen.

 

Met alle gevolgen van dien. Twijfels, zorgen, geen idee, maar wat proberen, noem maar op. Kortom, wat veel ondernemers vooral missen is het bepalen van de exacte stappen om klanten te krijgen.

 

Maar als jij een goedlopende business wil, als jij meer klanten wilt, zul je precies moeten weten hoe de strategie met het betrekking tot het krijgen van klanten verloopt!

 

Want alleen als je de exacte stappen weet, kun je structureel meer klanten gaan krijgen.

 

 

Geen paniek, ik zal je de eerste stap geven: zorg dat je je doelgroep messcherp hebt. En dan bedoel ik ook messcherp.

 

Dan pas kun jij jezelf de vraag stellen: welke middelen zet ik hier dan voor in?

 

De strategie om structureel aan (meer) klanten te komen is iets wat je prima kunt leren, maar wat je helaas vaak niet geleerd hebt.

 

Terwijl dit voor een goedlopende business wel van essentieel belang is! Mocht je meer willen weten hier over: de online 30-daagse ‘Boost your Business’- Challenge vertelt je precies de exacte stappen om meer klanten te krijgen.

 

Vertel mij, wat vind jij precies lastig bij het bepalen van je strategie om structureel (meer klanten) te krijgen? Deel het hieronder!

 

Wil jij deze strategie leren? Wil jij de exacte stappen weten? Doe dan mee aan de online 30-daagse ‘Boost your Business’- Challenge. Waarbij je de uitdaging aan gaat om 5 nieuwe klanten in 30 dagen te gaan krijgen.

 

Wegens aanhoudende vraag ga ik deze weer starten. Klanten hebben hierdoor een stabiel inkomen van 2000 euro gekregen, en hebben nu weer LOL in marketing en verkopen. Ook hebben klanten hierdoor in 3 maanden na de Challenge hun hele jaaromzet gehaald. Kortom, deze strategie kun je altijd weer gebruiken.

 

Is het ingewikkeld? Nee, mits je even weet hoe het werkt.

 

Het is een online programma waarbij je op een hele eenvoudige manier leert hoe het proces van klanten nu ECHT in elkaar zit. Die je eenvoudig zelf kunt toepassen en waarmee je snel resultaat kunt boeken als je er volledig voor gaat.

 

Doorgrond het geheim van hoe je 5 nieuwe klanten kunt krijgen in 30 dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *