Hoe kan ik je helpen?

 

Hier onder vind je de 5 manieren om samen met elkaar aan de slag te gaan. Wil je een keer een vrijblijvend gesprek met mij om jouw situatie te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend hier het formulier even in, dan spreek ik je gauw!

DOEN – Met resultaat naar een goedlopend bedrijf

DOEN is een praktisch 6 maanden groepsprogramma speciaal voor ZZP-ers zoals therapeuten, coaches en adviseurs die een compleet systeem willen leren voor meer goed betalende klanten. Een half jaar samen aan jouw bedrijf sleutelen en stap voor stap je bedrijf laten groeien op een hele praktische manier!

DURF – Met LEF meer klanten aantrekken

Heb je last van belemmerende overtuigingen? DURF is hét programma speciaal voor ZZP-ers zoals therapeuten, coaches en adviseurs die in 9 weken het avontuur aan willen gaan om hun belemmerende overtuigingen te overwinnen en zo hun bedrijf te laten groeien!

Wat klanten zeggen...

Ik kan het wel mooi vertellen… maar wat leveren mijn programma’s jou op? Klik op onderstaande afbeelding en check de resultaten van klanten!

2-Daags Event ‘Op expeditie naar meer klanten & meer vrijheid’

Wil jij voordelig met mij kennis maken? Wil jij direct concreet aan de slag? Op zoek naar praktische tips om met meer DURF te gaan DOEN? Kom dan naar mijn 2-daagse event!

5 nieuwe klanten in 30 dagen met de online 30-daagse ‘Boost your Business-Challenge’!

Wil jij meer klanten? Heb jij vooral een stok achter de deur nodig? Ben jij op zoek naar een eenvoudige manier om aan meer klanten te komen met een systeem wat je keer op keer kunt toepassen? Doe dan heel voordelig mee aan de 30-Daagse ‘Boost your Business- Challenge’!

**GRATIS** Ontdek in welke fase jij zit met jouw bedrijf + hoe je kunt DÓÓRBREKEN naar het volgende level!

Wil jij weten wat jij nog moet doen om door te kunnen breken naar het volgende level? Download dan de gratis checklist en ontdek:

* Of jij in fase 0, 1, 2 of 3 zit met je bedrijf

* Wat jij nog precies moet DOEN om door te breken naar dat volgende level

Wat ga jij nu DOEN?

Vind je het lastig te bepalen welk programma het beste bij je past? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we samen kunnen onderzoeken wat jouw NEXT step is!

Vul dit formulier in en dan spreek ik je gauw!

  Je voor- & achternaam (verplicht)

  Je beste e-mailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Met warme groet,

  Jikkie Has - Maak werk van je Merk